• YUKE1-3
  • YUKE2
  • YUKE3-1
  • It is specialized in blind rivet, rivet nut and fastener for many years.

    Iki khusus ing keling buta, kacang keling lan pengikat nganti pirang-pirang taun.

  • We update our management and facility and technology.

    Kita nganyari manajemen lan fasilitas lan teknologi.

  • We insist on “High quality, Better service,Better solution ”.

    We nandheske ing "Kualitas dhuwur, layanan sing luwih apik, solusi sing luwih apik ".

Babagan awake dhewe

WUXI YUKE didegaké ing 2007. Iki khusus ing paku keling buta, kacang rivet lan pengikat luwih saka 10 taun.Kita nganyari manajemen lan fasilitas lan teknologi.Kita wis ngekspor barang-barang kita menyang saindenging jagad kayata Eropa, Amerika, Rusia, Est Tengah lan liya-liyane.Kita uga nggabungake manufaktur lan outsourcing lan nganyari departemen R&D.We nandheske ing "ajining dhuwur, kualitas dhuwur, layanan luwih apik lan solusi ".

Sugeng rawuh ing perusahaan kita!