Kabar

  • Will all-aluminum blind rivets rust?
    Wektu kirim: Jun-23-2022

    Kabeh-aluminium rivets wuta alon corrode, lan umume kita mikir sing padha ora gampang corrode.Waca liyane»

  • What are the surface treatment methods for anti-corrosion of closed countersunk head blind rivets?
    Wektu kirim: Jun-23-2022

    1. Umumé, perawatan lumahing paku keling wuta aluminium sirah rivet wuta polishing.2. Pilih lan ngresiki paku keling buta stainless steel.3. Electroplating saka paku keling wuta wesi, electroplating dipérang dadi pangayoman lingkungan electroplating lan electroplating biasa.4. Ana st...Waca liyane»

  • Why did the aluminum rivets riveted on the product
    Wektu kirim: Jun-23-2022

    1. Pisanan priksa manawa sampeyan nggunakake paku keling kabeh-aluminium?Amarga rivet aluminium jinis mbukak sing asring diomongake wong yaiku wesi tutup aluminium, iku normal kanggo sirah paku keling kanggo mbungkus tutup lan teyeng sawise riveting.2. Yen aluminium kapapar banyu udan, bakal corrode lan teyeng.Waca liyane»

  • The nail cap came off, what is the reason?
    Wektu kirim: Jun-16-2022

    Alesan: paku keling buta ora mumpuni.Kepala mandrel rivet kudu macet ing sisih liyane saka piring riveting sawise rusak.Yen ditarik metu langsung, bisa uga materi awak kuku aluminium alus banget utawa kekandelan tembok cilik banget, lan deformasi ...Waca liyane»

  • What should I do if the blind rivet is used for water leakage?
    Wektu kirim: Jun-16-2022

    1. Paku keling wuta dudu jinis segel sing digunakake.2. Gunakake paku keling buta sing ditutup.3, sawetara bisa nambah pad anti banyu.Waca liyane»

  • What is the reason for the loosening of the rivets after the blind rivets are riveted when the installation aperture and interlayer length meet the standards?
    Wektu kirim: Jun-16-2022

    1. Awak kuku ora nggedhekake, lan inti kuku ilang ketegangan.2. Kekerasan awak kuku gedhe banget, daya tarik inti kuku cilik banget, lan awak kuku ora dikembangake kanthi lengkap utawa ora dikembangake kanthi lengkap.3. Ukuran sirah kuku gedhe banget utawa amba salah, asil ...Waca liyane»

  • What surface treatment can open blind rivets be used for?
    Wektu kirim: Jun-08-2022

    Ana macem-macem jinis perawatan permukaan keling wuta kayata: ● Galvanizing (dipérang dadi ramah lingkungan, non-lingkungan, seng biasa lan warna) beda banget.● Cat baking (uga dipérang dadi apik lan ala) ● passivation ● Nikel dilapisi ● Rhombus ● perawatan positifWaca liyane»

  • How to use open core blind rivets?
    Wektu kirim: Jun-08-2022

    1. Pasang keling wuta mbukak-rampung menyang muncung bedhil lan masang menyang bolongan wis dibor.2. Miwiti alat lan narik keling wuta mbukak-jinis kanggo nggedhekake lan isi bolongan workpiece.3. Nalika mbukak tekan nilai predetermined, mbukak-jinis buta rivet break flat ing sirah, lan th ...Waca liyane»

  • How to repair the blind rivet gun?
    Wektu kirim: Jun-08-2022

    1. Delengen dhisik apa sing salah karo bedhil keling lan kudu didandani.2. Yen iku kandang jaran utawa ngusapake kandang jaran, mung mbusak tong minyak, lan banjur nggunakake loro wrenches cocog kanggo unscrew lengen klambi cakar, lan kandang jaran macet bisa dijupuk metu, lan banjur diinstal maneh..3. Senapan keling buta inti i...Waca liyane»

  • Dragon Boat Festival holiday notice
    Wektu kirim: Jun-02-2022

    Festival Perahu Naga wis teka!Wuxi Yuke Technology Co., Ltd. matur nuwun kanggo dhukungan lan perusahaan sing terus-terusan!Sugeng Liburan kanggo sampeyan lan kulawarga!Pay manungsa waé kanggo safety nalika lelungan sak preian lan njupuk pancegahan!Miturut peraturan liburan nasional lan tumindak ...Waca liyane»

  • How to remove burrs on the surface of blind rivets?
    Wektu kirim: Jun-02-2022

    Utamane ditanggulangi kanthi cara kimia.Proses deburring paku keling buta minangka metode kimia murni, nggunakake produk sing diarani Cullygrat.Dibandhingake karo cara deburring tradisional, iku luwih prasaja, biaya-efektif, lan luwih ngirit tenaga kerja.Kualitas paku keling buta meningkat banget....Waca liyane»

  • Why do open blind rivets have burrs when they are pulled out?
    Wektu kirim: Jun-02-2022

    1. Kekuwatan bedhil keling sing digunakake cilik banget.Nalika narik pistol kuku, iku ora bisa bejat ing siji wektu.Narik kaping pindho, kaping telu utawa luwih bakal nyebabake burrs ing titik rusak.2. Masalah kualitas rivet buta mbukak.3. Dawane paku keling buta sing mbukak.Yen ketebalan riveting punika ...Waca liyane»