Warta

  • Application of structural blind rivets
    Wektu kiriman: Okt-13-2021

    Rivet pop struktural umume digunakake ing rak, fasilitas pertanian lan kehutanan, peralatan rumah tangga, kendharaan sepur, wadhah kendaraan sing digawe adhem, piranti pemanas lan ventilasi, atap baja ringan lan tembok tirai, perakitan mobil lan perangan, pembuatan kapal, lemari bangunan lan ...Waca liyane »

  • History of rivets
    Wektu kiriman: Okt-13-2021

    Keling paling awal yaiku pasak cilik sing digawe saka kayu utawa balung. Deformasi logam paling awal bisa dadi leluhur saka paku keling sing saiki wis dingerteni. Ora ana sangsi manawa metode kasebut minangka metode sambungan logam sing paling tuwa, wiwit nggunakake logam asli sing asli. Contone, ing jaman tembaga, ...Waca liyane »

  • What is the difference between countersunk rivet nut and flat rivet nut?
    Wektu kiriman: Okt-13-2021

    Flange kacang keling countersunk wis sudhut. Bolongan countersunk kudu dilatih nalika dipasang. Iki dipérang dadi kacang countersunk gedhe lan kacang rivet countersunk cilik. Kacang keling Countersunk Kacang keling datar Flange kacang keling kepala rata bunder.Waca liyane »

  • What are the advantages and disadvantages of open round head blind rivets
    Wektu kiriman: Sep-22-2021

    ● Kaluwihan: cocog kanggo sambungan fastening ing antarane macem-macem bahan lan acara tanpa dibubarake. Bisa dioperasikake ing sisih sisih workpiece. Alat kasebut gampang lan gampang dioperasikake lan efisiensi instalasi dhuwur. ● Kerugian: kenceng ora bisa ...Waca liyane »

  • Application occasions of open round head blind rivets
    Wektu kiriman: Sep-22-2021

    Keling buta kepala bunder jinis mbukak gampang dipasang lan digunakake ing sisih tanpa bagean pasangan liyane. Produk kasebut duwe kaluwihan saka struktur sederhana, biaya murah, gaya clamping moderat lan sambungan sing stabil lan andal. Iki digunakake kanggo fastening antarane piring saka macem-macem ...Waca liyane »

  • Historical anecdotes of hollow rivets
    Wektu kiriman: Sep-22-2021

    Keling kothong biasane digawe kanggo pabrik utawa ndandani peralatan sabuk. Ora cetha banget nalika rivet kothong ditemokake. Nanging abah-abah ditemokake ing abad kaping 9 utawa 10 Masehi paku keling mbebasake budak saka pegawe abot kaya kudhane jaran sing dipaku.Waca liyane »

  • Structural Hollow rivets assembly advantages
    Wektu kiriman: Sep-16-2021

    Rivet berongga struktural digunakake kanggo sambungan konstruksi sisih siji kanthi cepet, sing bisa memenuhi syarat geser dhuwur lan resistensi tarik. Kauntungan utama sing digunakake kalebu: 1. Konstruksi sisih siji 2. Kisaran paku keling 3. Instalasi cepet 4. Klem clamping gedhe ... Seis ...Waca liyane »

  • What are hollow rivets used in? What are its characteristics?
    Wektu kiriman: Sep-16-2021

    Aplikasi lan karakteristik paku keling kothong. Sambungan rivet kothong padha karo sambungan rive semi berongga, sing kalebu sambungan fastener saka struktur non-beban. Rongga kothong rivet bisa ngliwati pipa lan akeh digunakake kanggo ...Waca liyane »

  • What is open core pull rivet?
    Wektu kiriman: Sep-16-2021

    Keling tarik inti terbuka minangka jinis fastener nyambungake paku keling dhuwur, sing nduweni karakteristik kekuatan dhuwur, finish dhuwur, permukaan riveting sing padhang lan awet, ora ana titik karat, permukaan paku keling sing stabil lan andal, lumahing paku keling rata lan liya-liyane. Open End Core Narik Keling WutaWaca liyane »

  • What kinds of structural rivets are there?
    Wektu kiriman: Sep-08-2021

    Keling struktural kalebu kategori ing ngisor iki: 1. paku keling silinder kunci tunggal Oneobolt pancen anti banyu lan disegel, kanthi macem-macem paku keling. Selak katon lan gampang dipriksa. Keling kasebut rusak lan rata. Paduan aluminium, baja karbon lan bahan tahan karat. 2 ...Waca liyane »

  • What is the difference between closed pop rivets and open pop rivets?
    Wektu kiriman: Sep-08-2021

    Kaya jenenge, jinis tertutup duwe fungsi panyegelan. Umume digunakake kanggo bagean sing sarat sealing, dene jinis sing mbukak ora duwe fungsi panyegelan. Bisa dideleng sekilas nganggo gambar utawa barang. Keling tertutup ditutup ing sisih ngarep. Rivet mbukak mbukak ing ...Waca liyane »

  • What is the difference between blind rivets and hollow rivets?
    Wektu kiriman: Sep-08-2021

    Paku keling buta bisa rivet nganggo bedhil rivet, nanging endhas silinder bakal metu saka mburi sawise paku keling. Rivet kothong bakal dipotong nganggo mesin paku keling (peralatan). Sawise paku keling, sisih mburi diuripake lan dipasang karo pesawat. Rivet Wuta Mbukak Pungkasan Kanthi Mandrel Pull BreakWaca liyane »